Helyszíni felmérés

He segítségre lenne szüksége a méretek megadásához vagy a megfelelő alkalmazás kiválasztásához

Mérés

Kérje segítségünket jacuzzi thermotető, takaróponyva termék vagy terasz oldalfal panelek méretezésében! Termékeink méretezéséhez, a megfelelő adatok megadásához mérési segédletek közzétételélvel, részletes mérési leírással igyekszünk a lehető legtöbb segítséget megadni. Ha ennek ellenére bizonytalan, hogy pontosan mit és hogyan kellene lemérnie, nincs segítsége vagy ideje az adatok összegyűjtéséhez, bízza ránk a felmérést! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! A helyszínen rögzítik a szükséges paramétereket és segítenek megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

TervezéS

Keressen Bennünket a megfelelő árnyékolástechnikai termék kiválasztásában! Segítünk az ötletelésben ésa annak meghatározásában, hogy a helyi adottságokhoz mérten melyik termék szolgálná legmegfelelőbben az elérni kívánt célt.

Helyszíni felmérés szolgáltatásunk igénybevétele különösen jacuzzi thermotető gyártás, teraszfedés megrendelés vagy összetett, bonyolult formájú kerti bútor (L alakú ülőgarnitúra, ovális napozóágy, stb.) takarók rendelése esetén javasolt.

színminták megtekintése

A honlapunkon elérhető színminták megtalálhatók szín- és anyagminta katalógusokban. Az anyagok személyesen is megtekinthetők, tapinthatók! Kívásnságra kisebb-nagyobb aanyagdarabot is tudunk biztosítani a műszaki tulajdonságok tesztelése, kipróbásála érdekében! Ha szeretné személyesen megtekinteni a kiválasztott anyagot vagy szeretne mintát kérni a kiválasztott anyagból, jelezze Kollégáinknak!